Hei, Hei, Hei!

Bine ati revenit pe blog, hei hei ! 🙂

De cateva zile ma tot gandesc sa adaug o noua rubrica pe blog in care sa va povestesc saptamanal despre ceva nou, orice nou, un produs nou incercat in cursul saptamanii, o plimbare intr-un loc nou, o reteta noua sau un local nou… cum ziceam, cam orice 😉 .

Inca nu stiu daca va ramane ziua de miercuri pentru postarea saptamanala, pentru ca nu se intampla mereu, din pacate, sa avem miercurea libera 😀 , dar voi alege cu siguranta o zi cat de curand care sa se muleze perfect pe programul meu si clar o voi anunta 😉 .

Acum ca am terminat cu introducerea, sa trecem la lucruri serioase 😛 . Pana acum saptamana mea a fost cat se poate de normala, spital… mai mult spital pentru ca imi place tare, mancare, somn si pam… pam… pam… “VICHY PURETE THERMALE-FRESH CLEANSING GEL” 😉 . Aceasta este noutatea de saptamana asta si sunt foarte incantata sa va prezint acest produs, pentru ca este super 😉 . Desi in ziua in care l-am cumparat plecasem de acasa cu total alte idei, se pare ca a vrut tare, el, nu eu 😀 , sa ajunga la mine. Il folosesc de 2-3 zile, cam de 2 ori pe zi, si ceea ce pot spune pana acum e ca:

  • curata perfect tenul
  • cantitatea de produs necesara unei demachieri este mica
  • dupa curatare pielea se simte super fresh
  • cel mai important- dupa aplicare nici urma de sebum si efectul dureaza 😉

Eu am ales varianta pentru piele sensibila si nu stiu daca exista si pentru piele normala, pentru ca in momentul in care l-am cumparat eram setata pe ceea ce ii trebuie tenului meu 😀 , dar cu siguranta merita incercat indiferent de tipul de ten.

P.S. In perioada aceasta este la reducere 😉 .

Vichy - Purete Thermale